BRC Food versie 8 event, AS4 i.s.m. Vinçotte

Locatie:  Van der Valk Hotel Beveren
Tijd:  15.00 uur- 19.00 uur
Datum:  18 oktober 2018 - 18 oktober 2018

Versie 8 van BRC werd op 1 augustus 2018 gepubliceerd, de beoordeling tegen  de nieuwe versie beginnen vanaf 1 februari 2019. De norm biedt een kader voor het beheer van productveiligheid, integriteit, wetgeving en kwaliteit voor de voedselproductie-, verwerkings- en verpakkingsindustrie.

Belangrijkste wijzigingen van deze nieuwe versie zijn: het stimuleren van een Food Safety Culture, de strengere monitoring van genomen corrigerende maatregelen aan de hand van een verplichte Root Cause Analysis, de uitbreiding van het HACCP-plan tot een Food Safety plan en een strengere leveranciersbeoordeling.

De wijzigingen naar aanleiding van BRC Food versie 8 worden uitgebreid toegelicht op donderdag 18 oktober 2018 in Van Der Valk Hotel Beveren. Dit event is georganiseerd door AS4 in samenwerking met Vinçotte.

Meer informatie en aanmelden: www.brcfood8.be of www.as4.be .