Indumation '19

Locatie:  Kortrijk Xpo, Kortrijk
Tijd:  10.00 uur- 18.00 uur
Datum:  06 februari 2019 - 08 februari 2019

Geruggensteund door de Federaties Agoria en Indumotion, gaat Indumation.be voor een 5e editie in 2019, met tegelijk een uitbreiding tot 4 hallen. 

Elke editie opnieuw legt Indumation.be conceptueel de lat iets hoger. De digitalisering en de 4e industriële revolutie kwamen reeds uitgebreid aan bod in 2017. Dat concretiseerde zich tijdens de vorige editie in een 7e bezoekersroute Indumation4.0 en 14 gerelateerde expert classes (met 876 deelnemende bezoekers).

Indumation.be 2019 gaat next level. De bestaande bezoekersroutes en het aanbod aan componenten, devices, technologie en oplossingen voor industriële automatisering, innovatie en optimalisatie voor alle takken van de industrie (discrete & process) en infrastructuren blijven primeren.  Echter, de technologie & knowhow om de industriële organisatie van de toekomst smart, connected en integrated te maken vormt hierbij de rode draad. Het volledige aanbod is doordrongen van next level software, apps, AR/VR, Big Data, IoT, artificial intelligence, blockchaintechnologie, beveiliging en integratie.