artikel
Column: Gedaan met trekken en zeulen

Ik vraag me na een bedrijfsbezoek nogal eens af waarom veel productiebedrijven er nog zo ‘grijs’ uitzien. Productieruimtes zonder direct daglicht, met muren en vloer in grijs of bruin geverfd.
Ik vraag me na een bedrijfsbezoek nogal eens af waarom veel productiebedrijven er nog zo ‘grijs’ uitzien. Productieruimtes zonder direct daglicht, met muren en vloer in grijs of bruin geverfd.
Niets missen van VMT Food? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.
Neem contact op met onze redactie en stuur uw bericht toe aan:
Adjunct-Hoofdredactie (België)
Yves De Groote
T +32 (0)50 – 623520
Wilt u communiceren met (mede)beslissers in de voedingsindustrie in België?
VMT food bereikt 5.000 directeuren/ managers van ondernemingen in het hart van de voedingsindustrie:
quality assurance, productie, marketing en sales, inkoop, R&D en productontwikkeling.
VMT food verschijnt 4x per jaar. De digitale nieuwsbrief verschijnt wekelijks.