nieuws

Netwerkplatform Intrafood in Kortrijk Xpo

Algemeen

Netwerkplatform Intrafood in Kortrijk Xpo

Intrafood is het netwerkplatform voor de voedings- en ingrediëntenindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk. Naast de vakbeurs op 17 en 18 september in Kortrijk Xpo, loopt parallel een uitgebreid programma van seminars en workshops.

De ingrediëntenvakbeurs Intrafood richt zich op verantwoordelijken en medewerkers van R&D, productontwikkeling, productie, aankoop, kwaliteitszorg, marketing en algemene directie in de voeding- en drankenindustrie, de catering en grootdistributie.

Naast de vakbeurs met kwalitatieve leveranciers van ingrediënten, grondstoffen en halffabricaten, is Intrafood tevens een ideaal kader voor networking door een sfeervolle inrichting met gratis catering.

Het programma van seminars en workshops werd samengesteld door een Wetenschappelijk Comité onder leiding van Prof. Dr. Ir. Koen Dewettinck van Universiteit Gent.

Praktische informatie (PDF)

Reageer op dit artikel