nieuws

Plant Resource Manager-pakket geeft vereiste acties aan

Algemeen

Plant Resource Manager-pakket geeft vereiste acties aan

De nieuwste versie van Plant Resource Manager (PRM) R3.12 van Yokogawa maakt gebruik van symbolen overeenkomstig de NAMUR NE107. Hiermee worden de vier belangrijkste diagnosekarakteristieken aangegeven, te weten: ‘fout’, ‘controleer functie’, ‘niet gespecificeerd’ en ‘onderhoud noodzakelijk’. Onderhoudspersoneel kan op die manier sneller beoordelen welke acties topprioriteit verdienen. In één oogopslag is nu duidelijk welke reactie vereist is.

De netwerkfunctie van de PRM R3.12 is uitgebreid en omvat nu ondersteuning van (smalband) draadloze en satellietcommunicatie. Dit biedt met name uitkomst voor monitoring en besturing van veraf en verspreid gelegen locaties, zoals pompstations. Voor klanten zorgt dit voor een verbetering van de onderhoudsefficiency.

Plant Resource Manager (PRM)

Plant Resource Manager (PRM) is een softwarepakket voor het centraal beheren van informatie van veldapparatuur. Met het pakket kunnen gebruikers niet alleen de status van hun apparatuur volgen maar ook online diagnoses uitvoeren via een netwerk. PRM beheert daarnaast een centrale database voor afzonderlijke veldapparatuur en onderhoudsinformatie over apparatuur. Deze informatie is beschikbaar voor onderhoudsmedewerkers en draagt zo bij aan verbetering van de onderhoudsefficiency.

Reageer op dit artikel