nieuws

Een Britse badkamer uit chocolade

Algemeen

Een Britse badkamer uit chocolade

De Britse badkamerproducent achter Bathrooms.com, ontwikkelde een badkamer volledig uit chocolade. Waarschijnlijk werd een bestaande collectie bekleed met chocolade.

Het badkamerbedrijf ging voor het project een samenwerking aan met Choccywoccydoodah. De ontwerpers zijn volgens het magazine Inspirerend Wonen gekend voor hun vernieuwende en speelse designs, ze leverden zelfs de designs voor The Chocolate Factory van Willy Wonka. Voor de bekleding werd 50 kg Belgische chocolade gebruikt. De volledige badkamerinrichting kost 100.000 euro.

Het idee

Het idee om een badkamer uit chocolade te maken is het gevolg van het feit dat veel klanten op de website bathrooms.com zochten op ‘bathroom sweets’, terwijl ze eigenlijk zochten naar ‘bathroom suite’.

Lees ook op VMT Food Online:

Callebaut opent nieuw Chocolate Academy centre in Wieze

Reageer op dit artikel