nieuws

Belourthe Franstalige onderneming van het Jaar

Algemeen

Belourthe Franstalige onderneming van het Jaar

Graaningrediëntenfabrikant Belourthe is verkozen tot Onderneming van het Jaar 2014 aan de Franstalige kant. Met mayonaisesproducent Colona stond er nog een tweede voedingsbedrijf tussen de vier genomineerde bedrijven voor de prestigieuze onderscheiding.

Het was Charles Michel, de nieuwe eerste minister, die in eigen persoon de prijs aan Belourthe kwam overhandigen tijdens de prijsuitreiking op maandag 13 oktober. Zowel Belourthe als Colona zijn leden van FEVIA Wallonië en Vincent Crahay, gedelegeerd bestuurder bij Belourthe, is lid van de Raad van Bestuur van FEVIA Wallonie.

Innovatie, kwaliteit, export

Beide voedingsbedrijven benadrukken dat hun groei voornamelijk te danken is aan innovatie, export en de kwaliteit van hun medewerkers en team. De sterke aanwezigheid van de voedingsindustrie bij een event als de verkiezing van de Onderneming van het Jaar illustreert volgens FEVIA opnieuw het enorme potentieel van onze sector, iets waar de sector terecht trots op mag zijn.

Reageer op dit artikel