nieuws

Food Technology Event | Asset Managment

Algemeen

Food Technology Event | Asset Managment

Het vakblad VMT en haar strategisch partner de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) organiseren op 3 december het Food Technology Event. Tijdens het Food Technology Event wordt dieper ingegaan op Beheer en Onderhoud binnen Asset Management (AM). Door het juist invoeren van het systeem, is het mogelijk een aanzienlijke toegevoegde waarde te creëren binnen uw bedrijfsvoering. Deze waarde manifesteert zich in gestroomlijnde bedrijfsprocessen, een juiste informatievoorziening en het voeren van optimale risicobeheersing. Dit gaat gepaard met kosteneffectief onderhoud van de assets en een heldere rolverdeling binnen de organisatie.

Meer informatie? Ga naar onze event-pagina

Reageer op dit artikel