nieuws

Isis is niet meer

Algemeen

Isis is niet meer

De Belgische chocoladeproducent Isis verandert haar bedrijfsnaam in Libeert, omdat Isis negatieve associaties oproept met de gebeurtenissen in het Midden-Oosten. De naamkeuze Isis was onhoudbaar geworden, verklaart het bedrijf.

De naamsverandering is de tweede op korte tijd. Een jaar geleden heette het bedrijf van de familie Libeert nochtans nog Italo Suisse. Er ontstond echter verwarring omdat mensen dachten dat de chocoladeproducent uit Komen een Italiaans of Zwitsers bedrijf is. 

Chocoladeproducten

Naast de eigen merken Tonkeys, voornamelijk voor holle figuren voor Sinterklaas en Pasen, en Isis pralines en chocolade voor puur genot, produceert het bedrijf een groot aantal huismerken voor binnen- en buitenlandse retailers.

Reageer op dit artikel