nieuws

Innovatieprijs (INN’awards) voor lokale producten

Algemeen

Innovatieprijs (INN’awards) voor lokale producten

Voor de tiende keer alweer zet retailmagazine Gondola met de INN’awards op 26 maart de meest innoverende producten op de Belgische retailmarkt in de bloemetjes. Nieuw is de categorie ‘Lokale producten’.

Voor de prijsuitreiking van de INN’awards wordt de ‘Innovation Night’ georganiseerd, die op 26 maart doorgaat in Kinepolis Eigenbrakel. Niet zomaar een receptie, maar een heus feest ter gelegenheid van de innovatie.

Lokale producten

Daarnaast wordt er naast food, non-food en store brands een compleet nieuwe categorie geïntroduceerd voor de INN’awards 2015: vanaf nu kunnen ook “lokale producten” meedingen naar een innovatieprijs. Zo krijgen kleinere ondernemingen de kans om hun meest vernieuwende producten in de bloemetjes te zetten bij de verzamelde retailsector. 

Wat valt er te winnen?

En wat valt er te winnen buiten een INN’award zelf? Ten eerste zichtbaarheid op de prijsuitreiking en de mogelijkheid om te communiceren in de innovatiespecial van Gondola Magazine. Maar de laureaten zullen ook aandacht krijgen in een radiocampagne (VAR) gericht op consumenten.

Reageer op dit artikel