nieuws

Belgische chocolatier Fairy wint zilver op ISM

Algemeen

Belgische chocolatier Fairy wint zilver op ISM

De Belgische chocolatier Fairy uit Sint-Niklaas won tijdens de ISM met haar Cho’Clair de tweede prijs in de Innovation Awards. Deze prachtige gekleurde pralines in de vorm van een eclair zijn verkrijgbaar in 12 smaken.
Ze zijn per stuk, per 4, 8 of 12 te koop.

De 12 stuks zitten verpakt in een prachtig doosje, dat doet denken aan een juwelendoosje dat opengevouwen kan worden, toont manager Ann Van Acker van Fairy op haar stand van het Vlaams Paviljoen op de internationale zoetwarenbeurs ISM in Messe Koeln in Keulen.                 

Eclair

De langwerpige pralines  (23 gram) doen denken aan een eclair. De buitenkant is harde chocolade met daarop een gekleurd en geprint motief in prachtige kleuren. De vulling is zacht en in totaal zijn er 12 smaken verkrijgbaar. Ann Van Acker benadrukt dat alle ingrediënten, ook die van het motief, volledig natuurlijk zijn. 

Reageer op dit artikel