nieuws

NALU Exotic helemaal Belgisch

Algemeen

NALU Exotic helemaal Belgisch

De nieuwe smaakvariant Exotic van energiedrank NALU is een echt Belgisch product. Het werd ontwikkeld in het Coca-Cola R&D lab in Anderlecht, rolt van de band in Gent en wordt enkel in België en Luxemburg verkocht. Het product ligt vanaf 18 mei in de grootwarenhuizen.

Volgens producent Coca-Cola is de NALU Exotic ontwikkeld op vraag van de markt. “We ontvingen al langer signalen dat de liefhebbers van NALU erg gesteld zijn op hun favoriete energieboost, maar dat ze een andere smaak ook wel zouden verwelkomen”, verduidelijkt Céline Van den Rijn, Marketing Director Belgium and Luxembourg van The Coca-Cola Company. Vanaf 18 mei zal Nalu Exotic in blikjes van 250 ml beschikbaar zijn in de meeste grootwarenhuizen in België en in Luxemburg.

Een beetje moe, drink NALU

Met de slogan “Een beetje moe, drink NALU” speelt de fabrikant in op het kleine dipje tijdens de dag. De energiedrank is dan ook vooral erg in trek bij de actieve professionals van 25 tot 45 jaar. De energiedrank heeft een lage caloriewaarde (50 kcl per 25 cl) en bevat cafeïne van groene koffiebonen, naast vitaminen B3, B12 en E. Daarmee onderscheidt het zich van andere energiedranken. 

De verfrissende opkikker NALU heeft, twaalf jaar na zijn intrede, een vaste stek veroverd in het gamma energiedranken. Populair bij een breed publiek, was er tot nu toe één smaak verkrijgbaar: een combinatie van kiwi, mango, sinaasappel en appel. 

Reageer op dit artikel