nieuws

Ella’s Kitchen geeft kinderen eetbeleving

Algemeen

Ella’s Kitchen lanceert in Belgie bij Carrefour, Colruyt en Okay vier nieuwe smaakvolle, natuurlijke en gezonde, 100% biologische producten. De verpakking draagt bij aan een speelse en zintuigelijke eetbeleving van jonge kinderen.

Voedingsbedrijf Ella’s Kitchen is in 2006 opgericht door Engelsman Paul Lindley, met als doel om zijn dochter Ella en haar generatie te overtuigen dat gezonde voeding ook lekker, speels en tof kan zijn. De producten zijn gemaakt van 100% natuurlijk biologische ingrediënten, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen, geraffineerde suiker of zout.

 

Vier nieuwe producten

Vanaf augustus zijn bij Carrefour, Colruyt en Okay vier biologische producten, drie smoothies en een kinderkoekje,  verkrijgbaar. De pruim en mango smaak zijn enkele fruitsoort smoothies, ideaal om bij de allerkleinsten het eerste fruithapje te introduceren en ze langzaam te laten wennen aan de uitgebreide keuze aan verrassende fruitsmaken die er te koop is. De nieuwe exotische fruit smoothie: de zogeheten ‘White One’, gemaakt van romige kokosnoot en tropische ananas; een ware smaaksensatie zonder zuivel!

 

Speltkoekje

Nieuw voor kleine kinderen vanaf 12 maanden zijn speltkoekjes met rozijnen! Een gezond tussendoortje in speelse vorm en formaat, met een knapperige en verrassende bite gemaakt van enkel natuurlijke ingrediënten.

Handige, kleurrijke verpakkingen

De handige en kleurrijke verpakking in combinatie met de spannende smaakcombinaties zijn ontworpen om de zintuigen van de allerkleinsten te prikkelen en daarmee een basis te leggen voor een gezond voedingspatroon en goede eetgewoonten.

Foto's

Reageer op dit artikel