nieuws

Quick en Devos Lemmens presenteren nieuwe hamburgers

Algemeen

Quick en Devos Lemmens presenteren nieuwe hamburgers

Fastfoodketen Quick zet samen met sauzenfabrikant Devos Lemmens twee nieuwe hamburgers op het menu. Vanaf 1 maart zijn de ‘Beef Diablo’ en de ‘Chicken Tomato Sweet Onion’ te verkrijgen bij Quick.

De Beef Diablo bestaat uit een broodje van roggedesem, met een burger van 100% rundvlees en twee schijfjes tomaat. De naam is ontleend aan de pikante Diablo-saus van Devos Lemmens. De kleine stukjes rode paprika in de saus maken het een pittig geheel.

De Chicken Tomato Sweet Onion is een gepaneerde kipburger op een bruin broodje. Ook deze burger is getopt met twee schijfjes tomaat en de Tomato Sweet Onion-saus met kleine stukjes uit geeft de kipburger zijn smaak.

Zelf noemt Quick de nieuwe producten “de meest Belgische hamburgers ooit”. De burgers liggen vanaf 1 maart twee maanden in de Quick-restaurants voor een losse prijs van € 4,75, of in combinatie met een groot of normaal menu.

Reageer op dit artikel