nieuws

Belgisch vleesgamma met 30% groenten

Algemeen

Belgisch vleesgamma met 30% groenten

Hypermarkten Carrefour en Carrefour Market hebben sinds kort een vernieuwend vleesgamma met maar liefst 30% groenten in het winkelschap, onder de merknaam Bonenfants. Een primeur! De magere vleesproducten bevatten bovendien minder dan 1% zout en bevatten geen additieven en allergenen.

Groentenmix

Dit assortiment van Carrefour is een Europese primeur. Het gaat om vers, mager, gehakt, Belgisch vlees (runds- of varkensvlees) gemengd met groenten (paprika, wortelen, erwtjes, bloemkool, prei). Elke bereiding is samengesteld uit 70% mager vlees en 30% groenten.

Evenwichtige voeding

Bovendien bevat het Bonenfants gamma geen additieven, noch allergenen (melk, gluten, eieren,…) en is het zoutarm (minder dan 1%). Dit assortiment voldoet aan de vraag van meer en meer klanten die op zoek zijn naar een evenwichtige voeding, en is perfect geschikt voor kinderen, of voor mensen met een voedselintolerantie.

Vier referenties

Het gamma bestaat uit vier referenties: varken/rundsworst 5 groenten, 4,99€/bakje 300 gram; hamburger 5 groenten, 3,99€/bakje 240 gram; mini rundsballetjes 5 groenten, 5,99€/bakje 360 gram en rundsgehakt 5 groenten, 4,99€/bakje 300 gram.

Reageer op dit artikel