nieuws

Internationale zoetwaren- en snackbeurs ISM 2017

Algemeen

Internationale zoetwaren- en snackbeurs ISM 2017

Met ongeveer 1.600 exposanten uit ongeveer 70 landen is ISM ’s werelds grootste vakbeurs voor snoep en snacks: van chocolade en suikerwerk, koekjes tot snacks. De beurs vindt in Keulen plaats van 29 januari tot en met 1 februari. Gelijktijdig is er de leveranciersbeurs ProSweets.

Naar verwachting zullen circa 38.500 professionele bezoekers uit 150 landen kennis maken met de laatste innovaties en de nieuwe trends. Het aandeel buitenlandse exposanten bedraagt 85%, voor de bezoekers is dit 62%.

Evenementen

Gelijktijdig aan de beurs zijn er tal van evenementen: Keulen Coffee Forum, Goodfoodhalal® Supermarkt, Innova Market Insights, ISM Award, ISM Expert Stage, Nieuwkomer Area, New Product Showcase en Speciale tentoonstelling “Sweet Traditions.”

ProSweets

Gelijktijdig met ISM is er de leveranciersbeurs ProSweets: van grondstoffen en ingrediënten tot verwerkings- en verpakkingsapparatuur voor zoetwaren- en snackindustrie.

Meer informatie over de beurs

Compacte informatie is te vinden via deze link.

Reageer op dit artikel