nieuws

De Vegetarische slager lanceert de Vegetarisch Tonynsalade

Algemeen

De Vegetarische slager lanceert de Vegetarisch Tonynsalade

De Vegetarische slager lanceert samen met de Albert Heijn de vegetarische maaltijdsalade met visvrije tonyn. De lancering is een vervolg op de eerdere samenwerking tussen de producent van vleesvervangers en supermarktketen: de vegetarische kipshoarma pizza.

De maaltijdsalade is verkrijgbaar in de filialen van Albert Heijn en in het onlangs door de Vegetarische slager geopende restaurant in Den Haag.

Visvrije tonyn

De maaltijdsalade op basis van groente en noedels komt met visvrije tonyn. Dit is een visvervanger op basis van soja-eiwit en is al langer onderdeel van het assortiment van de producten van de Vegetarische Slager. 

Jaap Korteweg, oprichter van het bedrijf, zegt hierover: “De Vegetarische Slager is er om vooroordelen uit de weg te ruimen. Dat is gelukt met een vegetarische lunch waar liefhebbers vleesch noch visch missen.”

Samenwerking

Tijdens de lancering van de nieuwe salade stelt de Vegetarische Slager dat het aanbod van vegetarische producten in het schap van de supermarktketen, vanwege een groeiende vraag van de consument, steeds verder uitgebreid zal worden.

De Vegetarische Tonynsalade wordt aangeboden voor €4,99 en is deze week in de Bonus voor €3,99.

Reageer op dit artikel