nieuws

Belg krijgt topfunctie bij CHEP Europe

Algemeen

Belg krijgt topfunctie bij CHEP Europe

De Belg Christophe Campe is per 1 augustus aangesteld als nieuwe Senior Vice-President European Supply Chain bij CHEP, wereldwijd aanbieder van logistieke verpakkingen voor de supply chain.

Christophe Campe wordt verantwoordelijk voor de 350 Europese servicecenters van CHEP en het beheer van de hele logistiek binnen het CHEP-netwerk in Europa. Vanuit zijn nieuwe sleutelfunctie wil Campe maximaal inzetten op transportsamenwerkingen tussen bedrijven.

Duurzamere toeleveringsketen

“Transportsamenwerking tussen bedrijven biedt een antwoord op de sterk verminderde transportcapaciteit en is volgens mij de sleutel tot het realiseren van wederzijdse kostenbesparingen en een veiligere en duurzamere toeleveringsketen. Daarom zal dit een belangrijk onderdeel zijn van de inspanningen van mijn nieuwe team”, aldus Christophe Campe.

CV

Campe werkt sinds 1993 bij het bedrijf en bekleedde tal van strategische posities. Zo was hij begin jaren 2000 financieel directeur voor Duitsland, Scandinavië en Oost-Europa. In 2008 werd Campe Country General Manager in de Benelux en in 2012 in Duitsland. Sinds 2012 is hij Vice-President bij CHEP Europe, eerst verantwoordelijk voor Duitsland, vervolgens voor de First Mile Solutions en European Key Accounts. Deze functie is overgenomen door Candice Herndon, voorheen Vice-President Strategic Marketing voor Europa.

 

Reageer op dit artikel