nieuws

Delhaize eerste met Nutri-score op de verpakking

Algemeen

Delhaize eerste met Nutri-score op de verpakking

Inmiddels verkoopt Delhaize al eigenmerkproducten met de Nutri-Score, een primeur! Colruyt volgt in september, maar een app van Colruyt helpt de consument al een keuze te maken.

Bij Delhaize is al een reeks van eigenmerkproducten me het voedingslabel Nutri-Score verkrijgbaar. Yoghurt en ontbijtgranen kregen de primeur, maar ook te koop zijn verse soepen en bereide maaltijden van het Delhaizehuismerk.

Niet wachten op de verpakking

Met de SmartWithFood-app van de Colruyt zal het mogelijk zijn om al vanaf midden september de Nutri-Scores te raadplegen en te vergelijken voor producten bij de winkelformules van Colruyt Group. Klanten hoeven dan niet te wachten op de verpakkingen in de winkel. Vanaf eind september zou een eerste tiental Boni Selection-producten met een geïntegreerde Nutri-Score op de verpakking bij Colruyt te vinden zijn.

Reageer op dit artikel