nieuws

Dutch Spices 100% vega & 100% vegan

Algemeen

Dutch Spices 100% vega & 100% vegan

Dutch Spices produceert al haar producten 100% vegetarisch en 100% veganistisch. Naast haar belangrijke belofte dat alle producten allergeenveilig worden geproduceerd, zet Dutch Spices de volgende stap.

Voedselproducerende bedrijven omarmen de groeiende trend van vegetarisch en veganistisch. Veel bedrijven geven aan dat deze trend een belangrijke drijfveer is voor alternatieve producten, zoals hybride producten. Daarnaast zijn door Dutch Spices alternatieven ontwikkeld en beschikbaar voor de andere ingrediënten die niet toegestaan zijn in een veganistisch voedingspatroon.

Bewustwording juiste leverancier 

De meeste productontwikkelaars gebruiken hun reguliere ingrediënten bij de ontwikkeling van producten voor een vegetarisch en veganistisch voedingspatroon. Echter, gebruik maken van de kennis en expertise binnen Dutch Spices, onderdeel van Epos, betekent volgens de leverancier minder zorgen over allergenenmanagement én voldoen aan de gestelde eisen voor vegetarische en veganistische producten. Dit resulteert in minder onderbrekingen en zorgen bij afdelingen zoals inkoop, productontwikkeling en kwaliteit.

Reageer op dit artikel