nieuws

FEBEV en Alimento zetten schouders onder vleesacademie

Algemeen

FEBEV en Alimento zetten schouders onder vleesacademie

FEBEV heeft in samenwerking met Alimento de FEBEV Academy opgezet. De vleesacademie biedt een specifiek opleidingsaanbod voor de bedrijven uit de vleessector.

Voor Michael Gore, afgevaardigd bestuurder van FEBEV, is dit opleidingsforum een essentieel instrument voor de verhoging van het kwaliteitsbewustzijn en biedt het een antwoord voor het structureel gebrek aan specifieke opleidingen voor onze sector. 

Specifiek en algemeen

Het opleidingsaanbod bestaat op vandaag uit meer dan 15 opleidingen die specifiek op maat gemaakt zijn voor de vleessector en een aantal meer algemene opleidingen die nuttig zijn voor de sector. Intussen wordt werk gemaakt van een verdere uitbreiding van het opleidingsplatform.

Kwaliteitsvol

Deze insteek vloeit voort uit de behoefte om kwaliteitsvolle opleidingen voor te kunnen stellen aan zowel kwaliteitsmanagers en functionarissen voor dierenwelzijn. In functie van de behoefte kan het werkterrein ook naar andere facetten van de bedrijfsvoering worden uitgebreid.

Foto: © Alimento – Lies Willaert

Reageer op dit artikel