nieuws

Deelname preventieplan verpakkingen

Duurzaamheid & MVO

Deelname preventieplan verpakkingen

Voedingsbedrijven die nog willen deelnemen aan het sectoraal preventieplan van verpakkingen kunnen zich nog tot 17 februari inschrijven bij FEVIA. Deelname aan het preventieplan van FEVIA is gratis voor de leden. Bedrijven kunnen ook kiezen voor een individueel preventieplan.

Elk bedrijf dat meer dan een bepaalde hoeveelheid verpakkingsmateriaal op de Belgische markt brengt moet om de 3 jaar een preventieplan verpakkingen opstellen. Het eerstvolgende preventieplan verpakkingen beslaat de periode 2016-2019. Bedrijven kunnen ook kiezen om een individueel preventieplan in te dienen bij het IVC.

Aanmelden kan nog

Bedrijven die zich nog willen aanmelden kunnen de documenten per post bezorgen aan Melissa Augello, FEVIA, Wetenschapsstraat 14, 1040 Brussel en dit tegen ten laatste 17 februari 2016.

Reageer op dit artikel