nieuws

Biocampagne dit weekend van start!

Duurzaamheid & MVO

Biocampagne dit weekend van start!

Het nieuwe televisieprogramma ‘Het Goeie Leven’ van Wim Lybaert was deze week alvast de ideale opwarmer van de nieuwe biocampagne die dit weekend van start gaat. Bioforum Vlaanderen is benieuwd welke biologische groenten het populairst zijn.

Tot en met zondag 25 september krijgen biologische groenten, aardappelen en hun verwerkte bereidingen (soep en saus, chips…) alle aandacht. Zo’n veertig biobedrijven zetten hun deuren open. Biowinkels en de (bio)supermarkt houden promoties. Op de website Bio mijn natuur is te vinden welke activiteiten in de verschillende provincie te beleven zijn. 

Welke groenten het liefst

Ook probeert Bioforum Vlaanderen te achterhalen welke groente de Vlaming het liefste bio eet én waarom. Het stemmen loopt tot en met donderdag 22 september (middernacht). Wim Lybaert koos alvast voor tomaten.

 
Reageer op dit artikel