nieuws

Goede vooruitgang milieudoelstellingen Mondelēz

Duurzaamheid & MVO

Goede vooruitgang milieudoelstellingen Mondelēz

Mondelēz International publiceerde recent haar ‘Impact for Growth’-voortgangsrapport voor 2016. ’s Werelds grootste snackbedrijf benadruk hoe een aantal van haar welzijnsdoelstellingen sneller dan gepland behaalde.

Mondelēz International heeft de ambitie om één van de leiders te zijn op het vlak van bewust snacken. Het ‘Impact for Growth’-voortgangsrapport geeft ook een stand van zaken over de vooruitgang die het bedrijf boekt om tegen 2020 haar doelstellingen inzake ecologische voetafdruk en duurzame landbouw te behalen en zo de impact van de klimaatverandering tegen te gaan.

Gehaalde doelstellingen

Inmiddels werden de doelstelling gehaald voor wat betreft de verbeterde samenstelling van de producten, het gebruik van volkoren graan en palmolie, de vermelding van de calorische waarde op de voorkant van de verpakking. Een samenvatting is net als het volledige rapport de te vinden op de website van het bedrijf.

Reageer op dit artikel