nieuws

Inschrijven voor de Food Heroes Awards kan nog steeds

Duurzaamheid & MVO

Inschrijven voor de Food Heroes Awards kan nog steeds

Bedrijven die een duurzame en innovatieve oplossing hebben om de voedselverliezen in de eerste stappen van de voedselketen tegen te gaan, kunnen zich nog tot 15 november inschrijven voor deelname aan de Food Heroes Awards.

Europeanen gooien per jaar gemiddeld 150kg aan voedselproducten weg. Oplossingen voor dit probleem zijn al te vinden aan de basis van de voedselketen. Daarom zijn boeren en kwekers volop bezig met het zoeken naar manieren om voedselverlies tegen te gaan. Dit doen ze samen met ontwikkelaars, technologen en voedingsprofessionals… Al deze mensen zijn onze Food Heroes, want zij redden ons voedsel van de vuilbak.

Food Heroes Awards

De Food Heroes Awards zet niet alleen in op het ondersteunen van ontwikkeling, implementatie en verspreiding van concrete en innovatieve oplossingen om voedselverliezen op te vangen. Het betrekken en aansporen van relevante stakeholders maakt hier ook onderdeel van uit.

Meer informatie

Meer informatie over de Food Heroes Awards vind u op deze website en inschrijven doe u hier. Flanders’ Food kan u hierbij ondersteunen: Gus Verhaeghe, Innovation Manager, gus.verhaeghe@flandersfood.com of 0472-43 47 76

Reageer op dit artikel