nieuws

ISM 2019 in het teken van biologisch eten

Duurzaamheid & MVO

ISM 2019 in het teken van biologisch eten

Biologisch eten is erg populair geworden in de afgelopen tien jaar. In 2017 werd er zelfs een omzet van tien biljoen euro gemaakt op biologische producten. In Duitsland koopt 98 procent van de Duitse huishoudens minimaal één keer per jaar een biologisch product. Niet voor niets vindt de zoetwarenbeurs ISM plaats in Keulen.

Van 27 januari tot 30 januari 2019 gaat ISM, de beurs voor zoetwaren en snacks, in Keulen over Biologisch snacken.

Biologische producten producten

Tijdens de beurs zullen er 400 exposanten biologische producten presenteren. Producten zoals biologische chocolade, biologische jam, biologische biscuits en biologisch broodbelegIeder jaar trekt de beurs ongeveer 38.000 bezoekers en is er plek voor 1600 exposanten om hun producten tentoon te stellen. Ook zijn de twintig grootste handelsbedrijven ter wereld op ISM. Bedrijven zoals Aeon, Aldi, Carrefour, Jumbo, Kroger en Walmart maken hun opwachting. Verder is er volop ruimte voor innovaties.

ProSweets

Parrallel aan de ISM vindt ProSweets plaats. Deze beurs staat dit jaar in het teken van raw sweets. De raw sweets zijn gezonde snacks. Hier worden onder andere verschillende productiemethode voor deze producten getoond.

Reageer op dit artikel