nieuws

Week van de Korte Keten: minstens 500 activiteiten

Duurzaamheid & MVO

Week van de Korte Keten: minstens 500 activiteiten

Van zaterdag 4 mei tot zondag 12 mei 2019 organiseren de Vlaamse provincies, samen met VLAM, de Vlaamse overheid en Steunpunt Korte Keten, de tweede Week van de Korte Keten.

De tweede editie van Week van de Korte Keten werd aangekondigd tijdens de tweejaarlijkse landbouwbeurs Agriflanders. Vier dagen lang gingen de Vlaamse provincies, VLAM, de Vlaamse Overheid en Steunpunt Korte Keten er op zoek naar de eerste deelnemers.

Minstens 500 activiteiten

Samen gaan ze het engagement aan om – verspreid over de vijf Vlaamse provincies – minstens 500 activiteiten op touw te zetten. Organisatoren kunnen kiezen tussen kleinere evenementen zoals het aanbieden van proevertjes of een bedrijfsbezoek én grotere evenementen zoals een open dag of een streekmarkt.

 

Reageer op dit artikel