nieuws

Efficiënte retourbehandeling gebruikte dozen

Duurzaamheid & MVO

Efficiënte retourbehandeling gebruikte dozen

Zalando heeft 2 deniway transportsystemen in gebruik voor de afvoer van gebruikte dozen in haar logistieke afdeling in Brieselang, Duitsland. De transporteurs hebben een totale lengte van 410 meter en zijn uitgerust met slechts een 1.6 kW motor en bedienen 3 lijnen.

In de logistieke afdeling in de buurt van Berlijn worden retourpakketten geopend, producten opnieuw gestockeerd en de lege dozen worden op de conveyor geplaatst. Omdat eerder geïnstalleerde werkstations niet verplaatst konden worden, is het deniway transportsysteem opgehangen op een ergonomische hoogte van 2,3 meter, waardoor de gebruikte verpakkingen gemakkelijk afgevoerd kunnen worden.

Reageer op dit artikel