nieuws

Winnaar Greener Packaging Award?

Duurzaamheid & MVO

Voedings- en verpakkingsbedrijven kunnen nog tot 30 juni deelnemen aan de Greener Packaging Awards. De prijsuitreikingen in verschillende categorieën zijn op 23 oktober 2019 tijdens de verpakkingsbeurs Empack in Mechelen. De uitreiking wordt bovendien gekoppeld aan een netwerkevent en seminarie met “duurzaamheid” als rode draad.

Winnaar Greener Packaging Award?

De Greener Packaging Awards, een initiatief van Fost Plus en Valipac, zijn inmiddels aan hun 5e editie toe. Dit jaar worden ze echter in een nieuw jasje gestoken. Ze slaan de handen in elkaar met de Get Smart (in) Packaging Awards, een initiatief van Empack, Packaging Innovations en Verpakking&Label Magazine.

Vijf categorieën

De Get Smart (in) Packaging Awards belonen de meest innoverende huishoudelijke en bedrijfsmatige verpakkingen in 5 categorieën: On the go, thuisgebruik, E-commerce, B2B en verpakkingsmachines. Bedrijven kunnen tot 30 juni hun kandidatuurdossier indienen via de website www.greenerpackaging.be. Om te kunnen deelnemen moet de verpakking commercieel beschikbaar zijn op de Belgische markt en na 1 juli 2017 op de markt verschenen zijn. De beoordelingscriteria voor de jury en verdere info zijn eveneens te vinden op www.greenerpackaging.be.

Foto: Pack4Food

 

 

Reageer op dit artikel