artikel

Oppo lanceert eerste low calorie roomijssticks in België

Economie & Bedrijven

Het low-calorie ijsmerk Oppo dat sinds maart 2018 verkrijgbaar is in België breidt uit met de lancering van een nieuw product, Oppo Sticks.

Oppo lanceert eerste low calorie roomijssticks in België

Voor het eerst zijn er volgens de ijsproducent Oppo Brothers roomijsjes op een stokje met 50% miner calorieën dan de gebruikelijke varianten verkrijgbaar in België! De twee smaken Madagascan Vanilla & Roasted Almonds (120 kcal) en Salted Caramel (110 kcal) zijn gemaakt met heerlijk roomijs en Belgische chocolade (zonder toegevoegde suikers).

Madagascan Vanilla & Roasted Almonds

De nieuwste manier om te genieten van Oppo’s low calorie roomijs: ijs op een stokje! Heerlijk, zacht Madagascan Vanilla roomijs zonder hoog vet- of suikergehalte, omhuld met een dikke laag Belgische melkchocolade (zonder toegevoegde suikers) en rijkelijk bestrooid met knapperige stukjes geroosterde amandelen.

Salted Caramel

Oppo’s Salted Caramel roomijs heeft een zachte ahornsiroop-achtige smaak, snel opgevolgd door een ronde karamelsmaak die wordt versterkt met een snufje zeezout. Hier is vervolgens Belgische melkchocolade (zonder toegevoegde suikers) overheen gegoten wat de perfecte balans creëert tussen de krakende chocolade en het rijke, zachte roomijs.

Beide smaken zijn vanaf nu te koop bij Delhaize voor €4,49 per verpakking van 3 x 80 ml sticks.

 

 

 

Reageer op dit artikel