congres

Economie & Bedrijven

23-24 okt. | Empack 2019

Thema: agrovoedingindustrie, Distributie, Logistiek, productontwikkeling, Verpakken, Voedingsindustrie

Soort congres: Beurzen en evenementen

Empack brengt exposanten en bezoekers samen om de laatste trends en ontwikkelingen te ontdekken omtrent verpakkingstechnologie en verpakkingsmachines. Naast Empack vindt ook Packaging Innovations plaats, het event dat de technologische verpakkingswereld van Empack combineert met de creatieve ‘minds of branding’. Door deze colocatie is de Nekkerhal-Brussels North op die dagen de grootste ontmoetingsplek in België voor de hele verpakkingscommunity.

23-24 okt. | Empack 2019

Op 23 & 24 oktober vindt Empack plaats in de Nekkerhal- Brussels North te Mechelen.

Netwerken, kennis delen & innoveren

We zetten dit jaar -meer dan ooit- in op een sterke bezoekerservaring. Beide events krijgen een mooie mix krijgen van netwerkenkennis delen en innoveren. Om dit te bekrachtigen, zijn er drie nieuwe initiatieven in het leven geroepen: Get Smart (in) Packaging, RetailDetail Food Congress, Pentawards conferenties & tentoonstelling. Maar er is zelfs meer om te ontdekken: klik hier om het volledig programma te bekijken.

Reageer op dit artikel