nieuws

Het voedingsonderzoek van de toekomst

Economie & Bedrijven

Het voedingsonderzoek van de toekomst

Bedrijven en kennisinstellingen die inzicht willen of willen mee werken aan innovaties in voeding kunnen op 20 april kennis maken met een twintigtal nieuwe collectieve onderzoeksprojecten van Flanders’ FOOD. De locatie is het Vlaams Huis van de Voeding te Roeselare. Aanmelden kan tot nog aanstaande vrijdag.

De  Flanders’ FOOD onderzoeksprojecten zijn vraaggedreven en behandelen verschillende thema’s rond voedingstechnologie gericht op kwaliteit, duurzaamheid en evenwichtige voeding. Tijdens de bijeenkomst, die is ’s middags begint, kunnen bedrijven ontdek hoe het voedingsonderzoek van de toekomst een oplossing kan bieden voor huidige vragen, uitdagingen en problemen.

In twee uur kunnen de deelnemers oordeel of de voorgestelde projecten voor hun bedrijf hét verschil kunnen maken bij innovaties voor de toekomst.

Deelname is gratis, inschrijven is mogelijk tot vrijdag 17 april 2015

Reageer op dit artikel