nieuws

Cegeka Europese Microsoft partner voor voedingsbedrijven

Economie & Bedrijven

Cegeka Europese Microsoft partner voor voedingsbedrijven

Cegeka stapt in het EMEA Dynamics Industry Partner Program van Microsoft. Met dit kwaliteitslabel bevestigt Microsoft dat deze automatiseerder over ruime kennis en expertise beschikt, maar ook de Europese slagkracht heeft inzake de integratie van Microsoft Dynamics ERP en CRM software.

Na de overnames van de ERP-specialisten BrainForce Group en Edan Business Solutions wil Cegeka zijn Europese ERP-activiteiten consolideren. De gemeenschappelijke competentie in de productie-, proces- en de voedingsindustrie wordt dan ook versterkt en gecommercialiseerd op Europese schaal.

Consolidatiegolf

 “De Europese voedingssector is onder impuls van de detailhandel en Europese regelgeving onderhevig aan een consolidatiegolf. Deze bedrijven willen daarom hun gehele keten automatiseren. Centraal in dat proces is een sterke ERP-bedrijfssoftware. Microsoft Dynamics for Food wordt één van onze oplossingen die we in heel Europa aanbieden. Met ook diensten voor collaboration, e-commerce, online ondersteuning, business intelligence en cloud heeft Cegeka Group alle troeven om voedings- en productiebedrijven te helpen bij hun digitale transformatie”, zegt Christoph Neut, CCO bij Cegeka Group.

Reageer op dit artikel