nieuws

Trofee FEVIA Vlaanderen 2016 zoek juryleden

Economie & Bedrijven

Trofee FEVIA Vlaanderen 2016 zoek juryleden

FEVIA Vlaanderen zoekt juryleden voor de innovatiewedstrijd Trofee FEVIA Vlaanderen 2016 op vrijdag 18 maart 2016 bij Syntra West in Kortrijk.

FEVIA Vlaanderen organiseert jaarlijks de Trofee FEVIA Vlaanderen (niveau secundair onderwijs). Deze innovatiewedstrijd nodigt de jongeren uit om een innovatief, duurzaam en commercieel relevant voedingsproduct te ontwikkelen. De deelnemers moeten vervolgens hun project verdedigen voor een jury die is samengesteld uit personen vanuit de voedingsindustrie. De jury beoordeelt de producten op criteria zoals smaak, uitzicht, verpakking, originaliteit, duurzaamheid, technologie, wetgeving en marktpotentieel. De juryleden evalueren en beoordelen de dossiers, de mondelinge presentaties van de jongeren en de voedingsproducten zelf. 

Wedstrijddatum?

TROFEE FEVIA Vlaanderen vindt plaats op vrijdag 18 maart 2016 in Kortrijk. De jury ontvangt de dossiers voor de schriftelijke evaluatie per e-mail op dinsdag 16 februari 2016.

Interesse? 

Hebt u interesse om in de jury van één of beide wedstrijden te zetelen? Laat dit dan weten tegen ten laatste 18/12/2015 per e-mail naar: kw@fevia.be en mk@fevia.be. 

 
Reageer op dit artikel