nieuws

HelloFresh bezorgt Jamie Oliver aan huis

Economie & Bedrijven

HelloFresh bezorgt Jamie Oliver aan huis

HelloFresh en Jamie Oliver werken sinds deze maand samen om de consument het nog gemakkelijker te maken om een gezonde levensstijl na te streven. Elke week zit in de HelloFresh Box een recept van de Britse chef-kok.

Verbinden van mensen

De Britse chef-kok is enthousiast dat hij zijn recepten nu kan delen met HelloFresh-klanten over de hele wereld. “Ik bewonder wat HelloFresh doet en wat het bedrijf tot nu toe bereikt heeft is verbazingwekkend. Samenwerken met HelloFresh en voor hen recepten ontwikkelen is leuk. We delen dezelfde missie, namelijk het verbinden van mensen door middel van eten. De recepten van HelloFresh zijn gezond en zijn eenvoudig geschreven, zodat ook beginnende koks in staat om de recepten te volgen. HelloFresh heeft het koken van lekker eten met ingrediënten van topkwaliteit toegankelijk gemaakt voor drukbezette mensen.”

HelloFresh

HelloFresh is momenteel actief in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Australië en de Verenigde Staten. HelloFresh heeft in de maanden juli t/m september 13,2 miljoen maaltijden geleverd. In november leverde het bedrijf wereldwijd 6,1 miljoen maaltijden. De onderneming is in november 2011 opgericht en is gevestigd in Berlijn. Daarnaast zijn er kantoren in New York, Londen, Amsterdam en Sydney. Huidige investeerders zijn Baillie Gifford, Insight Venture Partners, Phenomen Ventures, Rocket Internet, en Vorwerk Direct Selling Ventures.

Reageer op dit artikel