nieuws

Flanders’ Z-Food op Kanaal Z

Economie & Bedrijven

Flanders’ Z-Food op Kanaal Z

Gisterenavond startte Flanders’ FOOD in samenwerking met Kanaal Z een nieuwe twaalfdelige Z-Food reeks. Centraal staat hoe sterk innovatie leeft in de agrovoedingssector.
Te zien zijn realisatie en producten die in de winkelrekken terug te vinden zijn. In de eerste aflevering kwam FrieslandCampina in beeld en aan het woord.

In 12 wekelijkse afleveringen van Z-Food van Kanaal Z wordt aandacht besteed aan de wetenschappelijke en technologische vooruitgang in de sector, het belang van persoonlijk advies en begeleiding én de toegevoegde waarde van nieuwe business modellen.

Tien jaar

Flanders’ FOOD is ondertussen 10 jaar jong. In de loop van deze periode is ze erin geslaagd een performant innovatieplatform uit te bouwen, waar zowel grote bedrijven als KMO’s elkaar vinden en samenwerken met de relevante kennisinstellingen in Vlaanderen. Deze nieuwe Z-Food reeks toont dat deze samenwerking geleid heeft tot mooie realisaties en producten die we nu dagelijks in de winkelrekken terugvinden.

Toekomst

Het innovatieplatform gelooft in de toekomst van de Vlaamse agrovoedingsindustrie en daagt de bedrijven uit om hun grenzen te verleggen. Waar het om gaat is dat ook toekomstige generaties kunnen blijven genieten van lekkere voeding passend bij een gezonde levensstijl.

Z-Food

De uitzendingen van Z-Food zijn ook terug te vinden op de website van Kanaal Z.

Klik hier voor de uitzending van gisteravond.

 
Reageer op dit artikel