nieuws

18e editie Laborama 2017

Economie & Bedrijven

18e editie Laborama 2017

Laborama Expo is op 16 en 17 maart de ontmoetingsplek voor laboratoriumprofessionals in België en Luxemburg. Deze tweedaagse vakbeurs, met een Food Route, in Brussels Kart Expo gaat 2017 zijn 18e editie tegemoet en trekt ook dit jaar weer resoluut de kaart van de vernieuwing.

Bezoekers van Laborama Expo, op 16 en 17 maart in Brussels Kart Expo, kunnen dit jaar in een van de twee Live Labs demonstraties bijwonen van apparatuur voor material testing, biotech, analytische chemie en sample preparation doeleinden.

Food Route op de beursvloer

Daarnaast kunnen bezoekers ook deelnemen aan de Food Route. Deze route neemt hen langs de stands van gespecialiseerde bedrijven waar zij meer kunnen leren over de nieuwste meetmethoden en analysetechnieken binnen voedingsonderzoek.

Uitgebreid seminarieprogramma

Ook dit jaar biedt Laborama Expo weer een uitgebreid seminarieprogramma aan. Deze editie gooien we het over een andere boeg en focussen we op een holistische benadering van een onderwerp. Met de bindende titel “Everything you should know about” komen onderwerpen zoals vaccinatie, gepersonaliseerde kanker therapie, medische laboratoria, beste weging gebruiken en voedselallergieën aan bod.

Recylage

Laborama Expo legt voor zijn 2017 editie ook de focus op recyclage. In samenwerking met Recupel installeren we dit jaar de Recupel Drive In, een ophaalpunt voor klein laboratoriummateriaal op de parking van de beurs. Bezoekers kunnen zo gemakkelijk voorafgaand aan hun beursbezoek hun klein laboratoriummateriaal komen deponeren in deze Recupel Drive In.

Registratie voor Laborama 2017

Registratie is gratis en is vanaf nu mogelijk via de website van Laborama, klik hier.

 
Reageer op dit artikel