nieuws

Carrefour start met Simply You Box

Economie & Bedrijven

Carrefour start met Simply You Box

Na de positieve test in oktober 2016, startte Carrefour op 3 maart met haar maaltijdbox, de Simply You Box. Vanaf volgende week maandag kunnen de klanten de eerste boxen in een van de 85 winkels in België afhalen.

Vorig najaar testte Carrefour de online verkoop van maaltijdboxen, die ze de ‘Simply You Box’ noemde. Uit de klantenbevraging leerde Carrefour dat het initiatief erg positief werd onthaald en dat haar maaltijdbox aan de behoeften van de klanten beantwoordt.

Veggieaanbod herdacht

De formule blijft ongewijzigd: verse en kwalitatieve seizoensgebonden ingrediënten, bij voorkeur van Belgische oorsprong. Bij de samenstelling van de nieuwe recepten wordt rekening gehouden met de bemerkingen van de klanten. Zo werd het veggieaanbod herdacht. De recepten zijn verfijnder, maar kunnen altijd even snel worden bereid.

Voor 2 of 4 personen

Er zijn boxen voor 2 of voor 4 personen. Naast de ingrediënten, bevat de Simply You Box een handige fiche die het recept stap voor stap beschrijft en alle nodige informatie geeft (de geportioneerde hoeveelheden, de stappen, de kooktijd …). Zoals bij de test kan de klant een video van het recept op zijn tablet of op zijn smartphone raadplegen, die hij gemakkelijk via de QR code op de fiche kan ophalen. In oktober werd die dienst echt gewaardeerd door de gebruikers. Sommelier van het jaar 2015/2016, Benoît Couderé, suggereert ook bij elk gerecht een passende wijn.

Reageer op dit artikel