nieuws

‘The Good, the Bad & the Ugly’.

Economie & Bedrijven

‘The Good, the Bad & the Ugly’.

In mei 2017 organiseert Flanders’ FOOD een driedaagse studiereeks rond micro-organismen: ‘The Good, the Bad & the Ugly’.

In Part 1: ‘The Good & The Ugly’, 11 en 12 mei, kom je alles te weten over de manieren waarop micro-organismen kunnen worden ingezet om voeding lekkerder, nutritioneel rijker en veiliger te maken (‘The Good’). Daarnaast zal dieper ingegaan worden op de wisselwerking tussen gezondheid, voeding, en onze darmmicrobiota (‘The Ugly’).

In Part 2: ‘The Bad’, 16 mei, zullen de bederforganismen en pathogenen aangepakt worden. En dat mag u letterlijk nemen! Een studiedag met de huidige stand van zaken op vlak van onderzoek naar deze vervelende beestjes en een blik op de toekomst staan voor u op het programma.

Reageer op dit artikel