nieuws

Anuga 2017 neemt Koelnmesse in beslag

Economie & Bedrijven

Anuga 2017 neemt Koelnmesse in beslag

Met bijna 7.200 exposanten uit 100 landen en circa. 160.000 vakbezoekers is de Anuga, van 7-11 oktober in Keulen, de grootste food- en beverage-beurs ter wereld. De neemt het gehele beursterrein van Koelnmesse in beslag: 284.000 m² bruto-expositieoppervlak in 11 hallen. 89% van de exposanten en 69% van de bezoekers komen uit het buitenland.

De samenstelling van de bezoekers van de beurs onderstreept de relevantie van de Anuga en van haar exposanten voor de internationale levensmiddelensector, zegt Dietmar Eiden, Vice President Trade Fair Management, Koelnmesse GmbH. “De beurs is niet alleen belangrijk voor de belangrijkste besluitvormers uit de internationale handel, maar richt zich met haar omvangrijke aanbod ook op de toonaangevende vragers uit de buitenshuismarkt. Hetzelfde geldt voor inkopers van de grote online-bedrijven. Ook zij horen tot de duidelijke doelgroepen van de Anuga.”

Partners

Koelnmesse organiseert de Anuga in nauwe en vertrouwelijke samenwerking met het Bundesverband des Deutschen Lebensmittelhandels (BVLH). Andere partners zijn de BVE en het Deutsche Hotel- und Gaststättenverband (DEHOGA). “Deze sterke ondersteuning van de beurs door de ondersteunende belangengroepen heeft”, volgens Eiden “al tientallen jaren lang zijn vruchten afgeworpen en doet dat nog steeds”.

Reageer op dit artikel