nieuws

Flanders’ FOOD: Inspiratie voor Innovatie

Economie & Bedrijven

Flanders’ FOOD: Inspiratie voor Innovatie

De agrovoedingsindustrie moet vooruit. Innovatie staat bovenaan de agenda van veel bedrijven. Niet alleen bij voedingsbedrijven, maar ook bij de toeleverende bedrijven uit diverse sectoren. Om de agrovoedingsbedrijven een duwtje in de rug te geven organiseert Flanders’ FOOD op 19 en 20 september in Edegem haar veelbelovende Inspiration Days.

Met een nieuw concept, de Flanders’ FOOD Inspiration Days, gaat Flanders’ FOOD verder dan het voorschotelen van trends. In twee dagen toont de organisatie hoe trends en nieuwigheden omgezet kunnen worden tot concrete proces- en productinnovaties. De Inspirations Days zijn tevens een netwerkevent voor voedings- en toeleverende bedrijven en andere stakeholders actief in de agrovoedingssector.

Gemengd programma

Gekozen is voor een mix van lezingen, demo’s en workshops die kaderen in vier uitnodigende thema’s: 1. Sneller, beter en efficiënter; 2. Elk beetje telt; 3. Halt aan de eenzijdigheid en 4. Voor elk wat wils.

Op de Flanders’ FOOD website zijn de thema’s en het volledige programma terug te vinden.

Inschrijven

Inschrijven voor de Flanders’ FOOD Inspiration Days kan via deze link.

 

Reageer op dit artikel