nieuws

Flanders’ FOOD Inspiration Days: Verander mee!

Economie & Bedrijven

Flanders’ FOOD Inspiration Days: Verander mee!

Met een nieuw concept, de Flanders’ FOOD Inspiration Days, gaat Flanders’ FOOD verder dan het voorschotelen van trends. Op 19 en 20 september laat het speerpuntcluster agrovoeding ervaren hoe trends en nieuwigheden omgezet kunnen worden tot concrete proces- en productinnovaties. Dit gebeurt via een mix van lezingen, demo’s en workshops die kaderen in vier aansprekende thema’s.

De wereld verandert sneller dan ooit tevoren. Om de haverklap komt er een nieuw technologisch snufje op de proppen of worden we belegerd met vreemde ingredienten en nieuw dieetadvies.

Verander mee

De boodschap tijdens de Flanders’ FOOD Inspiration Days op 19 en 20 september in Edegem (bij Antwerpen) zal zijn: mee veranderen, want heel wat nieuwigheden kunnen ingezet worden om te komen tot nieuwe producten en processen. Kom luisteren en kijken. Inspiratie leidt tot innovatie.

Het dagthema op 19 september is: Sneller, beter efficiënter en elk beetje telt. Klik hier voor het volledige dagprogramma.

Voor 20 september is het dagthema: Voor elk wat wils en Halt aan de eenzijdigheid. Klik hier voor het volledige dagprogramma. 

Inschrijven

Inschrijven voor de Inspiration Days kan via deze link.

Reageer op dit artikel