nieuws

Spelenderwijs naar meer kwaliteit en veiligheid op de werkvloer

Economie & Bedrijven

Eind 2017 won Bio Bakery De Trog de Data News Award voor het meest innovatieve digitale project van het jaar. Dankzij het interactieve BattleQuiz-platform zijn de tijdelijke medewerkers op de werkvloer snel vertrouwd met de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Games als de BattleQuiz maakt voor medewerkers leren leuk en efficiënt. Het biedt bedrijven oplossingen voor uitdagingen als: Hoe test u of er een interim is klaar om te worden ingezet?; Hoe maakt u trainingen niet alleen interessant, maar ook leuk en motiverend?; Hoe bewaakt u efficiënt het kennisniveau van uw medewerkers?; Hoe kunt u objectief aantonen dat uw onderneming de kwaliteitsnormen en -procedures respecteert? Hoe evalueert u niet alleen medewerkers, maar ook leveranciers en externe technici?

Informatiesessie

Op donderdag 8 maart vertellen Bio Bakkerij De Trog, valueXstream en Liftov belangstellenden het volledige verhaal tijdens een informatiesessie. Inschrijven kan via deze link.

Foto's

Reageer op dit artikel