nieuws

Exellent Food & Snacks onderdeel IZICO Food Group

Economie & Bedrijven

Exellent Food & Snacks onderdeel IZICO Food Group

Exellent Food & Snacks is per 20 juli onderdeel van de internationale IZICO Food Group, het bedrijf achter onder meer de merken Beckers, Mexicano, Bicky. De producent van kroketten en bitterballen versterkt en vergroot de positie van IZICO Food Group binnen de snackbranche, met name binnen de Benelux.

IZICO Food Group, het bedrijf achter de merken Beckers, Mexicano, Bicky, Daloon en Goodlife, wordt met het toetreden van Exellent Food & Snacks (foto) een nog bredere totaalspeler op de snackmarkt. IZICO en Exellent Food blijven voorlopig naast elkaar opereren en profiteren waar mogelijk van elkaars sterkten. Binnen afzienbare tijd zullen de organisaties in elkaar worden geschoven.

Logische stap

“Binnen het product portfolio van IZICO Food Group zijn de producten van Exellent Food & Snacks een absolute toegevoegde waarde. Met de kennis die Exellent meeneemt binnen de ragoutsnacks kunnen we als IZICO Food Group een totaal pakket neerleggen in de snackmarkt”, aldus CEO Kamiel Steendijk.

“Met IZICO Food Group is een partner gevonden die in staat is om de mooie merken en producten van Exellent te behouden en verder uit te bouwen”, aldus Exellent CEO Peter Jongens, “waarmee ook de toekomst voor Exellent is gewaarborgd.”

Reageer op dit artikel