nieuws

14 VLAM-productsites onder een koepel

Economie & Bedrijven

14 VLAM-productsites onder een koepel

Buitenlandse handelscontacten vinden nog makkelijker een geschikte leverancier van Belgische versproducten. VLAM vernieuwde daartoe volledig het meertalige exportplatform www.freshfrombelgium.com, dat 14 aparte productsites overkoepelt.

Nieuw is dat de verschillende productgroepen hun eigen onafhankelijke platform krijgen binnen www.freshfrombelgium.com. Dat verhoogt de vindbaarheid in zoekmachines en zorgt er tevens voor dat elke site op maat kan opgebouwd worden volgens de relevante content per productgroep. Zo krijgt een inkoper uit een bepaalde sector enkel die info die hem interesseert. Uiteraard legt VLAM via de koepel en via duidelijke links een brug tussen alle productgroepen. En de passie, het vakmanschap en de kwaliteit van onze producten lopen als een rode draad doorheen alle sites.

Forse make-over

De vertrouwde elementen van het vroegere platform behouden nog steeds een prominente plaats op de sites. Zo werd de centrale exporteursdatabank, waar aankopers een geschikte leverancier kunnen vinden, opnieuw geïntegreerd in de nieuwe sites. Verder vinden bezoekers er uiteraard nog steeds het nieuws, achtergrondinformatie, bedrijfsreportages, video’s en een beurskalender.

Polyglot

Wie aan export doet, moet meertalig denken. Daarom werden alle sites standaard in vier talen voorzien: Nederlands, Frans, Engels en Duits. Voor belgianmeat.com trekken we alle registers open en bestaat de site ook in het Pools, Italiaans, Koreaans en Japans. Er volgt nog een Chinese versie.

 

Reageer op dit artikel