nieuws

Ardo is ‘Onderneming van het Jaar’ 2018

Economie & Bedrijven

Ardo is ‘Onderneming van het Jaar’ 2018

Ardo uit Ardooie is dinsdag 16 oktober verkozen tot de ‘Onderneming van het Jaar’, georganiseerd door EY, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis. Een rendabele groei en innovatie op verschillende fronten gaan hand in hand.

“De ‘Onderneming van het Jaar’ award beloont al 24 jaar het neusje van de zalm van het Belgisch ondernemerschap. Ardo is een sterke Belgische familieonderneming die met durf en talent heel mooie resultaten weet neer te zetten. Bovendien zet het bedrijf ook sterk in op duurzaamheid. Ardo heeft met een indrukwekkende fusie van verschillende takken van de familie Haspeslagh belangrijke synergieën en resultaatsverbeteringen geboekt. Het familiebedrijf is zo uitgegroeid tot een onbetwiste Europese leider en staat klaar om wereldwijd een belangrijke rol te spelen. Het behoud van de familiecultuur in het bedrijf tijdens de significante uitbreiding is lovenswaardig en bereidt Ardo optimaal voor op verdere groei met aandacht voor Corporate Social Responsibility en duurzaamheid”, licht Michèle Sioen, voorzitster van de jury, toe.

Rendabele groei en innovatie

Patrick Rottiers, Country Managing Partner van EY België vult aan: “Een rendabele groei en innovatie gaan hand in hand. De innovatiestrategie van Ardo bestaat uit het innoveren van producten die authentiek, smaakvol, natuurlijk, attractief, gebruiksvriendelijk, voedzaam en gezond zijn, met aandacht voor duurzaamheid zowel in de teelt, het productieproces, de verpakking als in de logistieke keten. Ardo heeft zijn groeipad weten te combineren met het behoud van een ondernemende spirit en korte communicatielijnen wat eigen is aan de familiecultuur waarop het bedrijf verder inzet.”  

Reageer op dit artikel