nieuws

Izico Food Group gaat verder als GoodLife Foods

Economie & Bedrijven

Izico Food Group gaat verder als GoodLife Foods

Vanaf 1 februari 2019 gaat het voedingsbedrijf Izico Food Group verder onder de naam GoodLife Foods. Het bedrijf, met productiebedrijven in onder meer België en Nederland, wil niet alleen haar passie voor food benadrukken. De nieuwe naam verwijst ook naar de overname van een Brits vegetarisch merk.

“Het begin van 2019 is een geschikt moment voor een frisse start. Naast dat ons bedrijf is gegroeid en ons productaanbod enorm is uitgebreid, willen wij onze passie voor food meer in onze naam tot uiting brengen. De naam GoodLife Foods speelt enerzijds in op ons bestaand productaanbod en geeft bovendien aan dat wij mee gaan in de veranderende vraag naar meer duurzame en vegetarische producten”, zegt CEO Kamiel Steendijk. Sinds 2013 zijn in 7 bedrijven toegetreden tot Izico Food Group.

GoodLife Foods

GoodLife Foods is één van de grootste leveranciers op het gebied van vriesverse snacks, waaronder loempia’s, frikandellen, hamburgers, meatfree producten en broodsnacks. Deze producten worden geproduceerd in eigen fabrieken in Boxtel (NL), Deurne (NL), Dordrecht (NL), Katwijk (NL), Oudkarspel (NL), Bocholt (BE), Newark (UK) en Nyborg (DK). Naast de productie voor de eigen merken produceert GoodLife Foods ook hoogwaardige Private Label producten voor de gehele Europese markt, voor zowel Retail, Foodservice als Industrie.

Een nieuwe corporate identity

De naam GoodLife Foods is gerelateerd aan het reeds overgenomen bedrijf en eveneens vegetarische merk Goodlife in de UK. De pay off ‘Serving the GoodLife with our passion for food’ ondersteunt het geloof van de onderneming in de balans die ons helpt om gelukkig en gezond te leven. Enerzijds op zijn tijd genieten van een guilty pleasure frituur snack, Asian streetfood en fingerfood, en anderzijds de keuze voor een verantwoorde vegetarische maaltijd.

Reageer op dit artikel