nieuws

Fruit Juice Summit brengt de vruchtensapsector bijeen.  

Economie & Bedrijven

De internationale Fruit Juice Summit op 1 en 2 oktober in Antwerpen presenteert onder meer 25 disruptieve concepten, startups en technologieën die de manier van eten en drinken zullen veranderen. Op de agenda staan ook: duurzaamheid in de keten en CSR, gezondheid en marktontwikkelingen in de vruchtensapketen.

Fruit Juice Summit brengt de vruchtensapsector bijeen.  

Fruit Juice Summit is een toonaangevende jaarlijkse conferentie over de ontwikkelingen in de vruchtensappenindustrie wereldwijd: van teelt in de oorspronglanden tot en met de verwerking van de sappen. De organisatie is in handen van de Europese vruchtensap associatie (AIJN ), de internationale fruit en groentesappen associatie (IFU) en de globale certificeringsorganisatie (SGF).

Agenda

Niet minder dan 39 sprekers, afkomstig uit de hele wereld bespreken tijdens de Fruit Juice Summit de actuele ontwikkelingen op het vlak van duurzaamheid in de keten en CSR, gezondheid, marktontwikkelingen en dergelijke meer. Ook presenteert de Fruit Juice Summit 25 disruptieve concepten, startups en technologieën die de manier van eten en drinken zullen veranderen. Verwacht worden: 500 bezoekers en 281 ondernemingen.

vruchtensap

Reageer op dit artikel