nieuws

Vernieuwd ijs- en sorbetassortiment met goede Nutri-scores

Ingrediënt & Product

Nieuw is Low Sugar Delhaize ijs in het vriesvak met Nutri-score A: evenveel smaak maar met betere nutritionele scores. Ook de nieuwe sorbet is een alternatief.

Vernieuwd ijs- en sorbetassortiment met goede Nutri-scores

Low Sugar Delhaize roomijs, Delhaize sorbet combineren veel smaak met weinig suiker. Daardoor krijgt het roomijs van Low Sugar Delhaize zelfs Nutri-score A. IJskoud dessertplezier met veel smaak, minder suiker en een goede Nutri-score.

Innovatieve zoetstof

Het nieuwe Delhaize assortiment van ijs en sorbet is gemaakt met een innovatieve zoetstof: Zusto (75% minder calorieën dan gewone suiker, red.). De producten bevatten geen toegevoegde suiker en veel minder calorieën voor dezelfde smaakbeleving. Daylightful heet voortaan Low Sugar Delhaize. De Nutri-scores zijn erop vooruitgaan: van Nutri-score B naar Nutri-score A. Een sorbet met ongeveer de helft fruitpuree of -stukjes en een nieuwe receptuur. Daarom krijgt het ook Nutri-score B. Naast de traditionele smaken (kersen, mango, passievruchten, framboos, citroen, meloen, appel, bloedappelsien) is er nu ook de mojitosorbet met een Nutri-score C.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel