nieuws

FiftyFifty: vlees plus groenten in één product

Ingrediënt & Product

Onder de naam FiftyFifty brengt Diviande / Jan Zandbergen een innovatief productassortiment op de markt dat voor 50% uit vlees en 50% uit groente bestaat. Dit past bij de consument die kiest voor de balans tussen genieten, gezondheid en duurzaamheid.

FiftyFifty: vlees plus groenten in één product

Dit innoverende concept is volgens Diviande / Jan Zandbergen hét antwoord op de ontwikkeling dat steeds meer consumenten bewuster kiezen voor minder vlees en meer groente. Daarnaast kan FiftyFifty ook uitkomst bieden voor kinderen die moeite hebben met het eten van groente.

Hybride vers

Het hybride vers assortiment van FiftyFifty dicht de grote kloof tussen enerzijds vlees en anderzijds vegetarische producten.  Met de producten van FiftyFifty heeft de consument het beste van twee werelden: minder vlees consumeren maar geen concessies hoeven doen in de smaak vlees en de bijhorende gezonde voedingsstoffen. Dit is niet alleen een gezonde keuze voor de consument, maar het is ook beter voor het milieu. De verpakking reduceert het plasticverbruik met 80%.

Kinderen

Kinderen zullen niet alleen 50% meer groente eten, maar leren op deze manier ook een aanzienlijk grotere variatie aan verschillende groenten kennen. Voor het totale assortiment van worden namelijk meer dan 15 groentesoorten gebruikt. Iedereen kan volgens Diviande / Jan Zandbergen de optimale balans vinden tussen duurzaamheid, gezondheid en smaak.

Verpakking

Het concept van 50% groenten wordt beeldend weergegeven op de verpakking. Op de verpakking is een foto te zien van het bereidde product met daarnaast de belangrijkste groente-ingrediënten. Momenteel bestaat het assortiment uit 12 verschillende producten, waaronder een Boon-stam, Bretonse Schnitzel, Champignon Schnitzel, Koteletto, Burger – Italian style en Burger – Mexican style.

 

 

Reageer op dit artikel